Säkerhet & Cookies

Säkerhet & Cookies

Introduktion

HIME AB, www.hime.se, arbetar för att säkerställa att din integritet skyddas vid användning av våra tjänster och vill att du känner till hur vi hanterar den personliga information som du lämnar ifrån dig när du besöker vår webbplats. Vårt sätt att samla in information är i enlighet med Datainspektionens (PuL 1998:204) föreskrifter. Personuppgiftsansvarig är HIME AB. Vid frågor kontakta oss på customerservice(at)hime.se.

För att du skall kunna genomföra ett köp hos oss samlar vi in personuppgifter som du skickar till oss, t.ex. när du gör beställningar, kontaktar vår kundtjänst eller deltar i tävlingar. De personuppgifter som du skickar till oss kan t.ex. omfatta kontaktinformation, födelsedatum och betalningsinformation. Vi kan även komma att samla in vissa personuppgifter från externa källor, t.ex. kreditupplysningar och adressuppdateringar.

De uppgifter som samlas in används endast av HIME AB samt de parter som är involverade i fullföljandet av din order. Vi kommer endast att använda dina data för att fullfölja din order, uppgifter för medlemskap, frakt, säker betalning samt, i förekommande fall, tulldeklarationer. En krypterad internettrafik samt Secure Socket Layer (SSL) teknik används och följs för att säkerställa att dina personuppgifter skyddas effektivt i samband med köp. Kreditkortsinformation hanteras endast av finansiell institution i en säker krypterad förbindelse.

Cookies

En cookie är en textrad som sparas på din dator eller mobila enhet. Nästa gång du besöker webbplatsen skickar din webbläsare tillbaka textraden, och det blir möjligt att se om flera besök kommer från samma dator. HIME använder cookies för att förbättra och förenkla ditt besök på webbplatsen. Vi kan till exempel använda cookies för att se om du besökt oss tidigare, mäta antalet besök på webbplatsen och den gör också så att du slipper mata in samma information flera gånger. Cookien innehåller inga personuppgifter och kan heller inte spåras till en specifik person.

Du kan enkelt radera cookies från din dator eller mobila enhet via webbläsaren. För instruktioner om hur du hanterar och raderar cookies, gå till alternativet ”Hjälp” i din webbläsare. Du kan välja att avaktivera cookies eller få en avisering varje gång en ny cookie skickas till din dator eller mobila enhet. Observera att du, om du väljer att avaktivera cookies, kanske inte kommer att kunna utnyttja alla funktioner på vår webbplats.

Cookies från tredje part

Vi använder cookies från tredje part för att samla in statistik i analysverktyg som Google Analytics.

Betalning

www.hime.se kan du betala med faktura, kreditkort eller direktbetalning via internetbank. Din betalning är alltid föremål för validering och/eller godkännande av kortutgivare, bank eller kreditinstitut. HIME AB samarbetar med en auktoriserad betalningsleverantör för att garantera din säkerhet. Alla transaktioner sänds krypterat genom SSL (Secure Sockets Layer) och alla kortdetaljer och betalningsinformation skyddas och bearbetas med högsta grad av säkerhet.

Länkar

webbplatsen www.hime.se, kan innehålla länkar till andra webbplatser som vi inte har kontroll över. Vi ansvarar inte för sekretesskyddet eller innehållet på dessa webbplatser, utan vi tillhandahåller dessa länkar för att göra det enklare för våra besökare att hitta mer information om specifika ämnen.

Copyright

Allt innehåll på denna webbplats är upphovsrättsskyddat och tillhör HIME AB.

 

Personuppgiftsansvarig

HIME AB
Privacy Policy coordinator
Norrlandsgatan 12
117 58 Stockholm
Sverige
E-post: customerservice@hime.se
Organisationsnummer: 559022-5214
Momsregisteringsnummer: VAT-NR SE559022521401